Goodmorning!

Hello,

De foto's zullen later volgen (moeten we nog maken ;-)) maar alvast een update.

Gister om 6.15 uur ging de wekker, op naar station Nijmegen, de trein in naar Schiphol. Vlucht naar Londond Heatrow. So far so good... Op London H een overstap en dan door naar Miami.... helaas,flashbacks van Indonesie: voordat de wielen van de kist van de grond kwamen haden we al een uur vertraging!!! Onderweg tegenwind waardoor we over Canada zijn gevlogen en de ijsstukken in zee zagen liggen.... en dus nog een half uur vertraging er bovenop konden tellen!

Aangekomen op de luchthaven, met een prachtige jaren '70 uitstraling (?!), was de douanier niet vooruit te branden! Liefst bijna45 minuten verder, gefotografeerd, vingerafdrukken afgegeven en ondervraagd, op naar de bagage.... die stond dan ook al op ons te wachten! Op naar de huur auto....

Na lang zoeken (zelfs in Indonesie stond het beter aangegeven), de shuttlebus naar het verhuurbedrijf gevonden. Daar weer achteraan in de rij (tijd en energiezat...). Helaas..... bleek de 3 maanden van te voren gereserveerde (en betaalde!) cabrio er niet te zijn!! Als goedmakertje mochten we voor de eerste dag een willekeurige auto uitkiezen (die we dus vandaag weer moeten omruilen). Na een heeeele korte afweging: Hummer of Cadillac Escalade..... is het de (inmiddelsdoor Manny op afstand gestarte)laatste geworden. Geen straf om in de rijden. Foto's zullen volgen... Met dank aan de onmisbare TomTom zijn we daarna zonder problemen naar Marcello gereden. Nou ja, problemen waar we nu nog geen weet van hebben: we zijn waarschijnlijk illegaal over een lange carpoolstrook gereden, daar staat 100 dollar boete op... tsja... zolang we niks horen...

Bij Marcello aangekomen, bijgepraat en nog een wandelingetje gemaakt over de boulevard en een drankje gedronken en burger gegeten bij Hooters (ja, die tent met die vrouwen in korte broekjes en strakke shirtjes). Om1.00 uur plaatselijke tijd,7.00 uur NL tijd hebben we na meer dan 24 uur up en running te zijn geweest de luikjes gesloten.

Nu breekt een nieuwe dag aan... vol zonneschijn :-).

Bye bye!

Mariska

Zo, het eerste gedeelte zit erop, dan kan nu het echte genieten beginnen!
Groeten vanuit de luie tuinstoel waarin ik de aankomende tijd zal bivakkeren.
Have fun!!

Groetjes Mariska

Mike

Haha, überpimpheid gegarandeerd! :)

Een Caddy Escalade, Hooters, heb jullie een vrijgezellenfeest ofzo?

Edith

Goed te lezen dat jullie goed aangekomen zijn in het land van de onbegrensde mogelijkheden!
Ik was even bang dat jullie een 'gewone' auto zouden kiezen, maar gelukkig was die angst ongegrond!!!
Zonnige groeten vanuit NMGN en ik wacht ongeduldig op de foto's! X

Sandrine

Hahaha.. daar zit je dan met je BMW station!! ;-)

Gelukkig heb ik wat afleiding tijdens het schrijven van een VA! Laat maar komen die berichtjes..

Geniet ze saampjes!

Henk

Toch jammer van die Hummer. Was de kans van je leven. Ik kan me wel voorstellen dat er een paar knetterende Nederlandse vloeken door het verhuurbedrijf gegaan zijn.

Geniet ervan!!

Gertjan

Leuk dat alles goed is verlopen en dat jullie veilig geland zijn.
de vertraging etc moet je maar voor lief nemen of de volgende keer boeken zonder vertragingen, kost wel iets meer maar dat is wel kicken.
als je hierover meer wilt weten bel me datn als je weer hier bent.
het was vandaag hier 26 graden en gewoon weer werken.
Ik ben net nog even met de motor weg geweest .
ik heb nu al bijna 2000km gereden, dus al bijna een ervaren rijder.
we blijven jullie volgen, veel plezier en tot schrijfs
groetjes G.E.B.F.

Marjo

Wij hoorden dat het gisteren in Canada sneeuwde, dus vandaar die ijsschotsen. Nu de reis er op zit komt weer een nieuw avontuur in weer een heel ander land met andere bijzonderheden. Genieten maar!

tot later