Daar gaan we weer!!!

Hallo allen,

Aanstaande vrijdag vertrekken we om 14.00 uur met vlucht CX 270 naar Hong Kong. De oplettende reiziger heeft inmiddels gezien dat we dus met Cathay Pacific vliegen. In Hong Kong hebben we een overstap naar Jakarta (op Java), waar we volgens de planning zaterdag om 13.05 plaatselijke tijd aankomen. Vanaf daar vliegen we gelijk door (om 16.00) met een binnenlandse vlucht (want we hebben nog niet lang genoeg in een vliegtuig gezeten..) van Lion Air naar Medan. Dat is de hoofdstad van het eiland Sumatra.

Plaatselijk tijd half zeven 's avonds komen we in Medan aan. Daar worden we opgehaald van het vliegveld door medewerkers van ons hotelletje wat we daar voor twee overnachtingen hebben geboekt. In Medan gaan we dan bepalen hoe onze reis de dagen er na er uit zal gaan zien. Het zal mogelijk iets worden van het Tobomeer, een nationaal park met als het ff kan de Sumatraanse tijger spotten. Dan hoogstwaarschijnlijk door naar Padang waar mooie eilandjes voor de kust schijnen te zijn.... Enfin we zien wel, mogelijk dat het ter plekke weer veranderd.

Ook Aad heeft deze reis flink wat DEET ingeslagen aangezien in Thailand is gebleken dat een zekere tijgermug (in tegenstelling tot alle andere muggen) niet vies is van zijn bloed.

We houden jullie op de hoogte!

Groetjes AAD en Wendy

Marjo

Leuk dat jullie weer een reisverslag maken, dan kunnen wij jullie weer helemaal volgen tijdens jullie reis. We hopen maar dat deze vakantie verloopt zoals je mag verwachten, dus geen nare dingen deze keer. Nog veel plezier met de voorbereiding en tot later in deze week.

Diane en Ellen

We vinden het leuk om met jullie mee te reizen via deze weg en niet in het echie...Wij gaan 3 juni off-shore. We zullen wel geen sumatra tijger tegen komen maar vast nog wel een zeehondje! Smeer je goed in allebei, desnoods met sambal want daar houden dieren ook niet van hoorden we...
Goede vlucht en een fijne vakantie.

Clement

Yeah!!! Dat wordt weer ouderwets jullie reis volgen, leuk!!!
Hopelijk wordt dit dan een vakantie waarbij jullie beiden van alles kunnen genieten, daar duim ik voor! Geen (zware) ziektes dit keer graag!
Enjoy!

Seth, Aukje & Kaat

Hee, leuk om jullie te volgen! Goede reis morgen en heel veel plezier daaro ! Dikke knuffel voor Dodge, want jullie zullen 'm wel gaan missen..

Ma en Bert.

Hallo vakantiegangers.

Wat een prachtige verhalen en schitterende foto.s wij hebben er van genoten.
Wat zien jullie veel moois van de wereld,en wij vinden het fijn dat we er op deze manier van mee kunnen genieten.
We hebben bijna een week geen internet gehad,enhopen dat het nu goed blijft gaan.
Geniet nog maar lekker van deze prachtige vakantie.
Maar pas goed op je zelf.
Liefs en groetjes van ons.