we leven nog.... :-)

Nou, daar zijn we weer... Het was even rustig van onze kant... dit kwam niet alleen omdat we in een (ontzettend mooie) uithoek van Bali zaten zonder goede internetverbinding in de buurt... Nee, ook onze gezondheid heeft nog ff flink opgespeeld....

Momenteel zijn we vandaag aangekomen in Ubud (centraal Bali). We hebben dit maar als uitvalsbasis gekozen om onze verdere reisplannen te organiseren aangezien dit vanuit Amed niet mogelijk was...

Toen we vanuit Yogykarta naar Bali vertrokken hadden zowel wen als aad een zeer slechte dag qua gezondheid. Als een stel dode musjes zaten we op de luchthaven te wachten tot onze vlucht vertrok. Enfin de vlucht was prima, 1 uurtje (en 2 minuten volgens de piloot). Op de vluchthaven in Bali aangekomen stond netjes een 'mannetje' klaar met een bordje 'AAD & WENDY' om ons in de auto te laden (met airco gelukkig!). De rit duurde nog wel 2,5 uur... :-( Doorbikkelen dus....

Eenmaal aangekomen zag ons onderkomen er fantastisch uit. De foto's volgen nog.. Uitzicht over zee, een schitterend rif om te snorkelen direct voor de deur. Gewoon vanaf het strand snorkelspullen om/aan en hup de warme! zee in.... O ja, en bij ons onderkomen was ook nog een zwembad(je), want we zaten wel bijna 60 meter van het strand, van waaruit je heerlijk over zee uit kon turen.... zie evt. linkje.. http://www.bayucottages.com/

Dat was dus allemaal prima..... Maar een of andere vervelende bacterie had aad toch goed te pakken en terwijl wendy elke dag fitter werd ging het met aad steeds beroerder. Gelukkig hadden we van de arts van de GGD uit voorzorg een antibiotica kuurtje meegekregen. Dit was het moment om dat in te zetten. Vanmorgen de laatste tablet ingenomen en het lijkt er op dat deze bacterie het onderspit heeft gedolven.... Dat maakt dat je toch wat meer kunt genieten...

Amed hebben dus vooral gebruikt als herstellingsoord.... met als een van de weinige activiteiten een wandeling naar het strand waar we enkele super mooie stukjes hebben gesnorkeld.

Vandaag heeft het 'mannetje' van Bayu ons afgeleverd in Ubud... Wat een hoop westerse toeristen zie je hier! En de prijzen zijn ook wat westers gekleurd... Enfin, een leuk onderkomen, zie linkje.. http://www.sribungalows.com/

Vervolgens een travelagent opgezocht om nu toch eens te kijken hoe we onze reis kunnen vervolgen.... We zijn toch op binnenlandse vluchten aangewezen, dat is ons wel duidelijk geworden... Als het goed is en we zo weer bij onze travelagent binnenlopen heeft ie een ticket voor ons geboekt voor de 25e vanuit Bali naar Banjarmasin, op Kalimantan... Dat schijnt zo' n typisch aziatische stad te zijn waarbij veel op het water gebeurd... Nee, geen tobbedansen van ter land, ter zee en in de luch!! Een drijvende markt en huizen op palen boven het water bijvoorbeeld...

Maar we hebben morgen dus eerst een hele dag te besteden hier in Ubud... genoeg te zien.. veel cultuur, voor de toeristen gereanimeerd..

We zullen zien, en kunnen jullie nu weer op de hoogte houden..

MoClé

Wat balen zeg die lichamelijke ongemakken ... zeer licht uitgedrukt natuurlijk ... gelukkig is de antibiotica aangeslagen en kunnen jullie nu weer met frisse energie de rest van de reis oppakken!

En...wel echt een zwaar relaxed onderkomen hadden jullie in Amed zeg! In Ubud zitten jullie vlakbij waar wij zaten, wij zaten volgens mij iets verder naar beneden aan de rechterkant. We kunnen ons voorstellen dat het even een shock is na het rustige Amed...

Enjoy it over there! Rond Ubud zijn ook zeer mooie rijstvelden!

MoClé

Sandrine

Tja.. na al dat harde (over)werken, komt nu de psychosomatiek.. ;)
Wel balen, maar je kunt het maar gehad hebben.. nog genoeg weken te gaan, dus komt vast goed!!!

Hier alles goed. Leuke, drukke en hectische week achter de rug met alle verhuizingen..
Het gebouw is in gebruik genomen en alles begint langzaamaan te lopen..
Ik houd je op de hoogte!

Geniet lekker samen! Jullie hebben het verdiend!!

Lieve groeten uit Eindhoven

Henk

Gelukkig, het gaat weer de goeie kant op. Ach... en even rustig aan is ook wel eens goed.

Geniet ervan.

Peter

Hehallo,

zo zie je maar dat een kleine bacterie zo'n lijf behoorlijk wat ongemakken kan bezorgen. Zeker bij die temperaturen. Pas maar op met je tempo, die Indonesiërs zijn wel heel druk maar die zijn het gewend. Hun tempo proberen aan te houden is niet geheel ongevaarlijk.

Ton V. zit in een rolstoel, achillespees gescheurd bij het voetballen... Nou ja. Baalt dat hij de verhuizing niet kon meemaken daardoor. Hier verloopt de rest redelijk soepel. Wel veel inzet vereist van iedreen maar dat was te verwachten. Aftellen tot de opening.

Ondertussen hoop ik dat jullie lekker genieten van zo'n fantastische reis. En van jullie huwelijksreis. Overigens, ik snap de voorkeur van Arjen wel voor een koffer gedurende de wittebroodsweken.

groeten uit een warm Heeze,
Peter

Marjo

Hallo Lievies,

Ik ben blij dat het weer de goede kant op gaat, want om ziek te zijn op je vakantie is toch wel heel erg balen. Maak maar mooie plannen. Wij horen en zien het allemaal wel.
See you!!!

Mike

Klinkt goed, dat ziek zijn. Het zal ook weer eens niet ;). Maar één voordeel: dat is nu voorbij, resistentie is opgebouwd dus jullie kunnen er vanaf nu nog vijf volle weken tegenaan!

Gertjan

Ha jullie!
leuk te horen dat het weer beter gaan met de darmstromen e.d. en dat het enthousiasme weer de overhand krijgt.
we worden wel steeds nieuwschieriger naar de foto's die het plaatje compleet moeten gaan maken, maar die volgen dan nog wel .
nog bedankt voor de verjaardagskaart, leuk dat jullie daar nog aan gedacht hebben.
hier schijnt momenteel de zon en het wordt 25 graden vandaag.
belangrijk nieuwtje, Jan Smit en Yolanthe zijn uit elkaar, zij heeft iets met Wesley Snijder ( roddel)
tewijl wij morgen werken vliegen jullie maar lekker verder , tot schrijfs
groetjes gertjan en ellen , brechtje en femke.