Nog 2 nachtjes...

Afgelopen vrijdag was het dan zover: wij zijn getrouwd! Het was een prachtige dag waarvan we genoten hebben. Het was een beetje koud, maar het isdrooggebleven

Laughing
. De ceremonie in het kerkje was ergmooi en het feest in de Old Cave was ook super geslaagd.Dank voor jullie aanwezigheid en alle lieve kaartjes en kadootjes/enveloppen die we hebben mogen ontvangen. Met veel plezier hebben we alles bekeken/gelezen 's nachts in bed en de volgende dag thuis. Momenteel leest Arjan nog eens de signalenkaart en het psychologisch rapport van/over Wendy door (dank aan haar collega's!) want hij wil goed voorbereid op reis gaan. Hij is zich zeer bewust van zijn belangrijke rol!

De aankomende dagen staan in het teken van dingen regelen, afspraken maken voor na onze vakantie, nog meer dingen regelen en onze tassen inpakken want over twee nachtjes slapen, vliegen we naar Jakarta! De temperatuur in Indonesie is momenteel boven de 25 graden...goh wat vervelend...

Onze `wittebroodweken` zijn begonnen!

Sandrine

Leuk om te zien dat Aad het nut van de signalenkaart inziet.. Hij moet hem alleen niet TE serieus nemen, want tussen de bedrijven door nog snel zo'n ding in elkaar zetten zorgt niet voor het beste resultaat ;-)

Het was een erg mooie dag vrijdag! Wat was het leuk om jou in de rol van bruid te zien!
Geniet van jullie welverdiende reis en ik zal jullie met veel plezier volgen!!

We sms-en!

Lieve groet van je collegaatje!

Edith en Bart

Lieve Aad en Wendy,

We hebben genoten van vrijdag en gisteren :)

Voor morgen een heel goede reis gewenst en we volgen jullie op de voet!!

Veel plezier en stuur ons mooie verhalen en foto's!

Seth&Auk

Lieve Aad & Wendy

Vrijdag was erg gezellig! Geslaagd feest en leuk om al wat foto's te zien! Dag van het Levenslied zat er helaas voor ons niet meer in ;) Ik begrijp uit het bericht van Edith en Bart dat jullie er wel waren, de afterparty!
Geniet van jullie reis en we volgens jullie via de site!

Liefs S & A

Ellen & Diane

hoi Arjan & Wendy,
jullie kunnen terug kijken op een geweldig mooie dag.
Morgen begint eindelijk jullie vakantie in Indonesie.
Geniet er van en bovenal van elkaar meneer en mevrouw Nieuwenhuis haha.
liefs van ons

Mike

Uit betrouwbare bron heb ik mogen vernemen dat de tortelduifjes veilig geland zijn op Jakarta :). Dat ze maar veel plezier mogen hebben!